Parametry podniku | Aktuální stav |
Název | Ingot |
Kontakty(externí odkazy se otevřou v novém okně) |
Nádražní 46
Telefon: 733 539 663Žďár nad Sázavou CZ E-mail: ingot@ala-gastro.cz Web: www.ala-gastro.cz/ingot/ |
Typ provozu | restaurace, pivnice |
Kuchyně | česká moderní gastronomie |
Nabízí jídla | snídaně, obědy, večerě |
Nabízí menu | denní polední menu |
Podstránka s jídelním lístkem (otevře se v novém okně) | Jídelní lístek |
Podstránka s menu (otevře se v novém okně) | Výpis aktuálního meníčka |
Stravenky | Ticket restaurant, Sodexho, Cheque Dejenuer) |
Platební karty | . Maestro, Visa, Mastercard |
Rozvoz jídel | Ne |
S dětským koutkem | Ano |
Se salonkem | Ano |
Počet míst v salonku | - |
S živou hudbou (min. 1xtýdně) | Ne |
Wifi | Ano |
Bezbariérový přístup | Ano |
Vstup se psem / domácím mazlíčkem | Ano |
Se zahrádkou | Ano |
Počet míst na zahrádce | 40 |
Počet míst k sezení | 157 |
Metro v dosahu 300m | - |
Bus/Tram do 300m | hlavní autobusové i vlakové nádraží 200 od restaurace |
Blízko se nachází | Kostel sv.Jana Nepomuckého na Zelené Hoře |
S výhledem na | - |
Parkování | parkoviště přímo před restaurací |
Další zajímavosti | Klimatizované variabilní salonky a audiovizuální technikou,Bouwling, kulečník, tankové pivo, moderní gastronomie, památky v okolí-Zámek Žďár nad Sázavou,kostel Nejsvětějšítrojice, Kamenný most,kostel sv.Prokopa, Bazilika Nanebevzetí Panny Marie |
Doporučená jídla: | pečené vepřové koleno, grilovaná žebra, víkendové speciality |
Pondělí | 7.00 - 1.00 |
Úterý | 7.00 - 1.00 |
Středa | 7.00 - 1.00 |
Čtvrtek | 7.00 - 1.00 |
Pátek | 8.00 - 4.00 |
Sobota | 9.00 - 4.00 |
Neděle | 8.00 - 1.00 |
Pivo | Gambrinus nepasterizovaný10*, Gambrinus nefiltrovaný ležák, Excelent, Pilsner Urquell ležák, Birell světlý točený |
Káva | Káva Asim, J.J.Darboven-bio káva |
Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!
Tento gastronomický podle našich informací nabízí polední meníčko. Zažádejte jednoduše o to, aby Vám tato firma zasílala polední menu na Váš e-mail.
Datum poslední aktualizace: 17.02.2018