Prohlédněte si restaurace v kraji Jihočeský.
Zjistíte o nich, kdy mají otevřeno, jakou kuchyni vaří nebo jestli nabízejí polední menu a mnoho dalšího.
Rámcový přehled o vlastnostech zjistíte rychle pomocí ikonek.
Nejvyhledávanější vlastnosti restaurací v lokalitě Kraj Jihočeský:
Café Štrúdl neboli „domácí štrúdlárna“ je v jižních Čechách první kavárnou zaměřenou výhradně na výrobu a prodej štrúdlu. Veškeré štrúdly jsou 100% domácí výroby z vlastního listového těsta a vždy pro hosty denně čerstvě upečené.
(ověřeno)
Naším každodenním cílem je poskytovat našim milým hostům vysoký standard služeb českého pohostinství a pivní kultury. Proto klademe ve všech ohledech velký důraz na kvalitu.
(ověřeno)
Nabídka naší kuchyně je složena zejména z pokrmů z čerstvých sladkovodních a mořských ryb. Šéfkuchař ale také nezapomíná na hosty vyhledávající českou klasiku v kombinaci s moderními technologiemi.
(ověřeno)
Stylová restaurace hotelu Podhrad Vám dopřeje to nejlepší z české kuchyně, místní i národní speciality, které vychází z lidových i kulinářských tradic. Skvělý gastronomický zážitek můžete podtrhnout výběrem z nejkvalitnějších vín z vyhlášených oblastí.
Naše restaurace Zdejší kuchyně Vás ohromí. Spojujeme tradiční kulinářství s novými trendy. Naše elegantní restaurace Vám nabídne jídla místní kuchyně, skvělá vína i vynikající servis.
Nacházíme se přímo naproti Státnímu hradu a zámku, ve směru na Lipno, 5 minut chůze od hlavního náměstí. Nabízíme tak hostům nevšední výhled na zámek a Jelení zahradu.
Na naší restauraci pracujeme více, než 20 let a doufáme, že je naše práce dobře vidět. Klademe důraz na kontakt obsluhy s hostem, jehož spokojenost je pro nás to nejdůležitější.
Pro slavnostní rodinný oběd, romantickou večeři ve dvou nebo prestižní raut s business partnery – tým šéfkuchaře Vám vždy připraví jedinečné gastronomické zážitky.
Z rybí restaurace KA.PR, která se nachází v centru města pod zámkem HLUBOKÁ, si odnesete kulinářské zážitky, na které budete jistě dlouho vzpomínat - nabídneme Vám pokrmy nejen z ryb sladkovodních a mořských ale i speciality v podobě růžových steaků z masa drůbežího, vepřového či hovězího.