Prohlédněte si restaurace v Praze 5.
Zjistíte o nich, kdy mají otevřeno, jakou kuchyni vaří nebo jestli nabízejí polední menu a mnoho dalšího.
Rámcový přehled o vlastnostech zjistíte rychle pomocí ikonek.
Nejvyhledávanější vlastnosti restaurací v lokalitě Praha 5:
Adresa: Praha, Praha 5, Stodůlky, Volutová 2522/16
Pokud rádi navštěvujete útulné podniky, pak zamiřte rovnou k nám. Dočkáte se u nás dobrého vína, piva nebo si můžete dát chutný šálek kávy. Navíc si u nás můžete pochutnat na skvělých steacích nebo burgerech.
Přijďte k nám ochutnat pravou italskou kuchyni, nebo skvěle propečený steak. Každý všední den u nás najdete denní menu, které podáváme od 11 do 14 hodin.
Nabízíme Vám uvolněnou a příjemnou atmosféru. Jídlo z čerstvých surovin od prověřených dodavatelů. Najdete u nás výběr kvalitních moravských, italských a francouzských vín. Díky moderní audiovizuální technice Vám můžeme vytvořit skvělý večírek.
Nacházíme se v prostorách v areálu Jinonického zámku. Na jídelním lístku Vám nabídneme naše speciality, ke kterým si můžete dát chutné pivo. V naší nabídce naleznete také kvalitní vína.
Náš restaurant je velmi oblíbeným cílem hostů, kteří hledají výborné pivo Kozel a kvalitní českou kuchyni. Od června 2015 je naše restaurace kompletně nekuřácká a k příjemným vnitřním prostorům přibyla venkovní zahrádka ve vnitrobloku.
Pokud Vás přepadne chuť na něco dobrého, je pro Vás připravena nabídka tradičních českých specialit, které vaříme pouze z těch nejlepších domácích surovin. Samozřejmě je pro Vás připraveno i pivečko Bernard.
Adresa: Praha, Praha 5, Stodůlky, Ohradské náměstí 1625/2
Tam, kde se město stává vesnicí a vesnice přechází v pole, najdete náš restaurant, kde si opravdu pochutnáte. Bublá to u nás v kastrolech a kastrůlcích, ve kterých se pro Vás připravuje to nejlepší, co umíme uvařit.
Adresa: Praha, Praha 5, Hlubočepy, Voskovcova 1075/43
Snažíme se našim hostům nabídnout nejtypičtější italské speciality, při respektování původních italských receptur, s použitím vysoce kvalitních originálních surovin pro přípravu veškerých jídel a to vše okořeněné bohatou fantazií našich kuchařů.